Skip to content

Als u zich wilt aanmelden bij Mensano Psychologie (Oog Psychologen Helmond), dan kunt u dat doen door u zelf aan te melden via deze link: aanmelden

Zo spoedig mogelijk na uw aanmelding zullen wij deze verwerken en u (zodra uw dossier volledig is) op de wachtlijst plaatsen.

Wachttijd:

Nadat u zich volledig volgens de procedure heeft aangemeld, is er een wachttijd. De duur van deze wachttijd vindt u op deze pagina.
Wij willen U erop wijzen dat wanneer u de wachttijd te lang vindt, u contact op kunt nemen met uw zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar om te vragen om wachtlijstbemiddeling.
Indien de zorgverzekeraar niet kan bemiddelen naar een andere geschikte zorgaanbieder voldoet de zorgverzekeraar niet aan zijn zorgplicht en kan vervolgens door de Nza hierop aangesproken worden.

Na de intake door een van de psychologen is er geen wachttijd meer. De psycholoog die u heeft gesproken voor de intake is tevens degene die uw behandelaar zal zijn. Er is geen wachttijd voor behandeling. U maakt uw behandelafspraken met deze psycholoog. De contactgegevens van alle behandelaren vindt u op de site onder het tabblad "aanmelding en contact" bij de contactgegevens.

Wachtlijst individuele hulp (Helmond):

De wachttijd is vanaf 6 weken (laatste update: oktober 2020)

Wachtlijst relatie / systeemtherapie (Helmond):

De wachttijd is ± 8 weken (laatste update: oktober 2020)

Aanmelden kind (18-):

Wij hebben contracten met Dommelvallei + (Geldrop-Mierlo, Nuenen, Son en Breugel en Waalre) en Helmond / de Peelgemeenten (Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren.

U dient uw ID of paspoort en de originele verwijsbrief mee te brengen bij de intake.

Pas nadat we alle benodigde formulieren hebben ontvangen, kunnen we uw aanmelding beoordelen en u op de wachtlijst plaatsen.