Skip to content

Kwaliteitbewaking en klachten

Het inmiddels goedgekeurde kwaliteitsstatuut van de praktijkhoudster I.M.J Spierts vindt U hier. De kwaliteitsstatuten van de andere werknemers kunt U inzien in onze praktijk.

De praktijkhoudster is lid van de landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP). Wij doen ons best om de behandeling op een goede en kwalitatieve manier te laten verlopen. Wij streven naar een duidelijke en goede communicatie met u. Toch kan er een keer iets misgaan, waarover u niet tevreden bent. Het beste kunt u dan in eerste instantie kontakt opnemen met uw behandelaar. Soms is er sprake van een misverstand of is er onvoldoende communicatie geweest. Dat kan uw onvrede misschien wegnemen en horen wij van u, hoe wij die onvrede kunnen herstellen en in de toekomst kunnen voorkomen. Het gaat er tenslotte om dat we de weg vinden die bij u past.

Mocht u toch klachten hebben waar U met uw behandelaar niet uit komt, dan kan de praktijkhoudster mogelijk helpen om tot een goede oplossing te komen. Mocht ook dit niet lukken, dan u kunt terecht bij de organisatie of beroepsvereniging waar betreffende behandelaar bij is aangesloten. Elke organisatie of beroepsvereniging heeft een klachtenprocedure. Voor de praktijkhoudster is dit het LVVP. Bij welke organisatie of beroepsvereniging uw behandelaar is aangesloten ziet U onder “Medewerkers Mensano” bij de betreffende behandelaar.