Skip to content

Medewerkers Mensano

Behandelaren Mensano

Mevr. Greet de Bruijn.

Greet de Bruijn werkt bij Mensano als ervaren relatie-/systeemtherapeute. Ze werkte lange tijd in het basisonderwijs, als docent maar ook in het management. Van daaruit is ze coachend gaan werken. Ze werkt sinds 2006 als zelfstandig coach voor kinderen, gezinnen en voor professionals op de werkplek. Ze is geschoold in o.a. EFT relatietherapie, Contextuele therapie en Existentiële psychotherapie. Ze is bestuurslid van de Vereniging voor Contextueel werkers. Greet geeft trainingen bij Leren over Leven-Opleidingsinstituut Contextuele studies en bij het EFT- netwerk aan hulpverleners die met paren werken.

Greet is geregistreerd als;

Gevorderd therapeut EFT. www.eft.nl
Contextueel Hulpverlener. www.contextueelwerkers.eu
Lid van de Vereniging van contextueel werkers. www.VCW.nl

Dhr. Drs. Ronald Walboomers.

Dhr. Ronald Walboomers is in 1994 afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog. Na zijn afstuderen is hij werkzaam geweest op het gebied van psychologische selectie, loopbaanadvies en coaching. Sinds 2004 is hij zich toe gaan leggen op de behandeling van volwassenen binnen de geestelijke gezondheidszorg (basis- en specialistische GGZ). Als gezondheidszorgpsycholoog heeft hij zich gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie. Naast deze behandelwijze maakt hij binnen zijn behandelingen gebruik van EMDR, oplossingsgerichte therapie en acceptance and commitment therapy (ACT).

Ronald is geregistreerd als:

Gezondheidszorg (GZ) Psycholoog in het BIG register. www.bigregister.nl
Cognitief Gedragstherapeut VGCT. www.vgct.nl
EMDR therapeut. www.emdr.nl
Eerstelijnspsycholoog NIP en Arbeids- en Organisatiepsycholoog NIP. www.psynip.nl
Lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigd Psychologen en Psychotherapeuten. www.LVVP.nl

Mevr. drs. Birgitte Aspers.

Sinds 2005 werkt mevrouw Birgitte Aspers als GZ-psycholoog in de specialistische GGZ voor kinderen, jeugdigen en volwassenen. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van diagnostiek, behandeling en begeleiding van zowel kinderen, jeugdigen als volwassenen. Binnen haar behandelingen maakt zij gebruik van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgericht werken en EMDR. Haar werkzaamheden bij Mensano worden gecombineerd met haar werkzaamheden binnen de specialistische GGZ.

Birgitte is geregistreerd als:

Lid van het Nederlands Instituut van Psychologen. www.psynip.nl
Gezondheidszorg (GZ) Psycholoog in het BIG register. www.bigregister.nl
Basisaantekening CGT.
EMDR therapeut. www.emdr.nl

Mevr. drs. Doina van de Poel.

Doina van de Poel is GZ psycholoog. Sinds 2009 werkt zij in zowel de basis als in de specialistische GGZ voor kinderen, jeugdigen en volwassenen. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van diagnostiek, behandeling en begeleiding van zowel kinderen, jeugdigen als volwassenen. Binnen haar behandelingen maakt zij gebruik van cognitieve gedragstherapie en EMDR. Haar werkzaamheden bij Mensano worden gecombineerd met haar werkzaamheden binnen een andere instelling.

Doina is geregistreerd als:

Gezondheidszorg (GZ) Psycholoog in het BIG register. www.bigregister.nl
EMDR therapeut. www.emdr.nl

Mevr. drs. Amanda de Putter.

Amanda de Putter is Psycholoog i.o. tot GZ-Psycholoog. Na haar afstuderen is ze werkzaam geweest in de specialistische GGZ voor volwassenen. Ze werkt momenteel bij Oog Psychologen in Eindhoven en is daarnaast sinds september 2020 op donderdag werkzaam bij Mensano. Binnen haar behandelingen maakt zij gebruik van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgericht werken en EMDR.